Evenemang


Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Föreningen Fiskhuset     www.gallerifiskhuset.se   Behmbrogatan 11 B, 611 34  Nyköping Tel. 0155-12 07 70  info@gallerifiskhuset.se   

Medlemsresa

Föreningen Fiskhuset ordnar bussresa till Rejmyre Glasbruk – följ med!


Datum:                 Tisdagen den 26 september, avresa kl 11.30

Avresa från:       Brukslagarevägen (nedanför gamla Brandstationen)

Pris:                       480 kr inklusive lunch, kaffe och bussresa för medlemmar
                                (530 kr för eventuellt icke medlemmar)

Anmälan:         Via mejl till info@gallerifiskhuset.se senast 11 september. Anmälan är genomförd och bindande när du Swishar till 123 155 6117 eller betalar till bankgiro 373-1312

                             Först till kvarn gäller – om vi inte fyller bussen själva går inbjudan till medlemmarna i konstalliansen. Om det då finns platser kvar kan vi bjuda in icke medlemmar.

 

Restiden till Rejmyre är lite drygt en timme. När vi kommer fram äter vi en salladslunch på Rejmyre Pizzeria & Restaurang och promenerar sedan ett par minuter till glasbruket.

Vi blir välkomnade av Rebecca Pihl som berättar lite om verksamheten och sedan får vi följa det spännande hantverket när glaset produceras av skickliga glasblåsare. Detta beräknas ta ca 1 timme och avrundas med en kopp kaffe m kaka. Därefter får vi shoppa loss i butiken innan bussen avgår ca 15.30 för hemfärd. (Gäller såklart produkter som vi inte har i vår egen butik 😊)

Välj vilken sallad du vill äta:  Tonfisk, kyckling eller ost/skinka (detta anger du i mejlet när du anmäler dej. Meddela även eventuella allergier.

Under bussresan kommer vi att sälja lotter (10 kr/st kontant eller Swish!) på vinst skänkt av Rejmyre.

 

Väl mött till en trevlig halvdag i Rejmyre!

 

Hälsningar

Styrelsen för Föreningen Fiskhuset

 

Siw Johansson

Ordförande 0708-224292

Årets Kulturnatt i Nyköping blev ett lyckat evenemang med aktiviteter, öppna gallerier och ateljéer, sång och musik med många besökare i stan.

Kulturnatten återkommer igen nästa år vid samma tid.

Tillbaka till Startsidan här