Utställningar

Föreningen Fiskhuset www.gallerfiskhuset.se Behmbrogatan 11 B, 611 34 Nyköping Tel. 0155-12 07 70 info@gallerifiskhuset.se

Vi hälsar formgivaren och akvarellkonstnären Peter Reuterberg välkommen åter att visa sina fina akvareller i utställningen ”Pölar” på Galleri Fiskhuset.

Peter Reuterberg (f. 1979) är en bohuslänsk akvarellkonstnär. I sitt måleri arbetar han med att tämja pigmenten samtidigt som han låter deras inneboende kraft komma till tals. Peter Reuterbergs bildvärld speglar ljus och skugga i barndomens äventyr med naturen som bakgrund.

 

Peter undervisar regelbundet i akvarellteknik på Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn. Nu välkomnar vi Peter tillbaka till Galleri Fiskhuset. I den här utställningen visas ett urval av målningar från de senaste två åren av hans produktion.

 

Peter Reuterberg är en tekniskt duktig akvarellist som bland annat har lett akvarell-kurser på Nordiska Akvarellmuseet. Den egna utbildningen kommer från Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) vid Göteborgs Universitet.

 

 

--------------------------------

11 - 29 aug 2018

Lena Nordin

Måleri

--------------------------------

1 - 19 sep 2018

Catharina Bauer

Måleri

--------------------------------

22 sep - 10 okt 2018

KKV Nyköping

Grafiska tekniker

--------------------------------

 

Klicka här för att se tidigare utställningar och bilder